dimarts, 25 de febrer del 2014

450 participants, a la 3a Mitja Marató Vilarenc de Calafell




Unes 450 persones han participat, aquest passat diumenge, a la 3a. Mitja Marató Vilarenc de Calafell, organitzada per la Regidoria d’Esports i Promoció Esportiva de l’Ajuntament de Calafell i Athletic Events.

L’alcalde de Calafell, Joan Olivella, la regidora d’Esports i Promoció Esportiva, Maite Gonzàlez, i altres regidors del consistori van fer el lliurament de premis, el mateix dia.

El guanyador de la Marató és el lionès Jesús Casado del Caño, que va fer la distància de 21km.  en un temps de 1 hora 13 minuts i 28 segons, fent marca pròpia. El segon ha estat Òscar Carrasco Urriols, de Santpedor (Baiges), que ha fet un crono d’1 hora 16 minuts i 6 segons, rebaixant en 10 minuts el temps que va fer ara fa un any a la seva primera mitja marató. El tercer ha estat Fernando Flores Montes, amb un temps de 1 hora 16 minuts i 42 segons.

La primera guanyadora fèmina ha estat Cristina Solé Marcé, que ha quedat 27 en la classificació general –, i que ha recorregut la mitja marató en un temps d’1 hora 25 minuts i 38 segons.
Pel que fa a la cursa dels 10 quilòmetres, el vencedor ha estat Mohssen El Haddad, amb un temps de 33 minuts i 32 segons. I el guanyador de la cursa dels 5 quilòmetres ha estat Raul Lorente Puentes, amb un temps de 16 minuts i 26 segons.

Els participants van sortir a les 10h. del matí, des de la Plaça dels Països Catalans, i a partir d’aquí van continuar pel Passeig Marítim Sant Joan de Déu, direcció Segur de Calafell, fins al carrer Duero, i van tornar pels carrers Cossetània  i Milà i Fontanals.

Dels 450 participants, més de 120 van recórrer la distància de 21 km. d’aquesta mitja marató; 190 van fer la distància de 10km; i 140 la de 5km.

En aquesta mitja marató hi havia diferents categories: sènior masculí, sènior femení,  masculí veterans de 40, femení veteranes de 40, masculí veterans de 50, masculí veterans de 60.
Podeu consultar les classificacions en el següent enllaç:

1 comentari:

  1. Més informació:
    http://calafell.cat/noticies/noticies/esports/450-participants-la-3a-mitja-marato-vilarenc-de-calafell
    i
    http://www.athleticevents.net/carrera/?id=41#

    ResponElimina